پسته خام گلستان تنها مغزی است که سطوح مناسبی از لوتئین و زآگزانتین را فراهم می کند، دو آنتی اکسیدان که نقش مهمی در محافظت از چشم با افزایش سن دارند.
یک ماده محبوب در دسرها و پودینگ ها، پسته یا “آجیل سبز” به غذاها رنگ می بخشد.
این دانه های خوراکی Pistacia veratree منبع چربی های سالم، پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان های محافظ هستند.
طیف کاملی از راهنمای فواید سلامتی ما را کشف کنید و در مورد فواید آجیل برای سلامتی بیشتر بدانید.
همچنین برخی از دستور العمل های خوشمزه پسته ما را از سالاد مرغ و پسته گرفته تا کیک پسته، کدو سبز و لیمو را بررسی کنید.
رنگدانه هایی که به پسته ها رنگ سبز و بنفش منحصر به فرد خود را می دهند دارای خواص آنتی اکسیدانی محافظ هستند.
از میان تمام آجیل های درختی، پسته به ویژه سرشار از این ترکیبات است و تنها گردو و اسپند بیشتر این ترکیبات را دارند.
در مقایسه با اکثر آجیل ها، پسته دارای محتوای چربی و کالری کمتری است و حاوی بالاترین میزان پتاسیم است.
آنها به خصوص سرشار از فیتواسترول هستند که همگی از سلامت قلب و عروق حمایت می کنند.
پسته سرشار از فیبر، چربیهای سالم و آنتیاکسیدانهای محافظ است، بنابراین دور از انتظار نیست که آنها مکمل مفیدی برای یک رژیم غذایی متعادل باشند.
تحقیقات روی بزرگسالان سالم همچنین نشان می دهد که افزودن پسته به یک وعده غذایی پر کربوهیدرات ممکن است پاسخ کلی قند خون ما را کاهش دهد.
فواید مشابهی در مطالعاتی که اثرات قند خون پسته بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را بررسی کرده است، دیده شده است.
همه اینها نشان می دهد که پسته علاوه بر داشتن ارزش گلیسمی پایین (GI)، فواید ارزشمند دیگری برای مدیریت قند خون نیز دارد.
افرادی که به آجیل درختی حساسیت دارند باید از پسته پرهیز کنند.
علائم آلرژی معمولاً در عرض چند دقیقه ایجاد می شود و در صورت بروز واکنش نامطلوب باید به پزشک عمومی مراجعه کنید.
با این حال، اگر پسته به یک واکنش شدید، معروف به آنافیلاکسی تبدیل شود، یک اورژانس پزشکی است و باید فوراً به دنبال کمک باشید.
کودکان خردسال، برخی از افراد مسن و کسانی که مشکل بلع دارند به دلیل خطر خفگی باید از پسته کامل اجتناب کنند.