مصرف لوبیا سفید ۱۴۰۱موجب دروغگو شدن کودکان می شود

لوبیا سفید ۱۴۰۱ سطحی صاف و براق دارد و با پخته شدن حالت خامه ای پیدا می کند.

لوبیا سفید حاوی آنتی اکسیدان ها، پلی فنول ها و اسید فرولیک است که به دلیل خواص ضد سرطانی خود شناخته شده است.

مطالعه ای که توسط دانشگاه کرت (یونان) انجام شد نشان داد که آنتی اکسیدان های پلی فنل از تکثیر (افزایش سریع) سلول های سرطانی جلوگیری می کند.

همچنین لازم به ذکر است که مصرف بیشتر حبوبات با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، کلیه، معده و دستگاه گوارش فوقانی مرتبط است.

با این حال، مطالعات بیشتری برای درک این مزیت لوبیا سفید در انسان مورد نیاز است.

لوبیا

اینها فواید سلامتی لوبیا سفید است. اما چگونه لوبیا سفید را تهیه و در رژیم غذایی خود بگنجانید؟ در بخش زیر بدانید.

چگونه لوبیا سفید را تهیه و در رژیم غذایی خود بگنجانیم؟

لوبیا سفید به شکل تازه یا خشک موجود است. لوبیا خشک را باید حدود 6 تا 8 ساعت قبل از پخت در آب خیس کنید.

اگر نه، می توانید دو دقیقه آنها را بجوشانید و بگذارید یک ساعت با درب بمانند.

لوبیا سفید از بیرون کمی سفت و از داخل نرم تر است.

لوبیا چیتی طعمی خاکی و آجیلی دارد در حالی که لوبیا سفید رنگ لطیف و خاکی در طعم خود دارد. با این حال، هر دو این لوبیا سرشار از پروتئین و فیبر غذایی هستند.

لوبیا سفید یک حبوبات مغذی آمریکایی است که در بسیاری از غذاهای خوش طعم وجود دارد.

سرشار از پروتئین، فیبر غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی است.

فواید لوبیا سفید از ارتقای سلامت قلب تا احتمالاً کاهش سطح قند خون متغیر است.

آنها سرشار از فیبر غذایی هستند که ممکن است به تقویت حرکات روده و رفع یبوست کمک کند.

لوبیا سفید همچنین ممکن است به کاهش وزن کمک کند زیرا باعث ایجاد احساس سیری بعد از خوردن غذا می شود.