10 تن خرمای مروارید سیاه بم مهریه دختر چینی در گینس ثبت شد

خرمای مروارید سیاه بم یک غذای پر انرژی است، بنابراین اگر آن را به شیوه ای مناسب برای بدن خود مصرف کنید، می تواند مکمل خوبی برای رژیم غذایی شما باشد.

خرما در حالی که حاوی فیبر و ریزمغذی های مهم است، مقادیر زیادی قند نیز دارد. برای برخی افراد، خوردن غذاهای حاوی قند می تواند منجر به افزایش شدید سطح قند خون شود.

نوسانات قند خون طبیعی است، اما بالا بودن سطح قند خون مکرر برای سلامت طولانی مدت شما خوب نیست.

در کوتاه مدت، این افزایش قند خون (و سقوط هایی که برای برخی افراد به دنبال آن به وجود می آید) می تواند باعث شود که شما احساس گرسنگی، خستگی و تحریک پذیری کنید.

در طی دوره های طولانی، آنها می توانند منجر به بیماری های مزمن شوند.

اما قند موجود در خرما به این معنی نیست که باید از آن اجتناب کنید. خوردن خرما در کنار منابع چربی، پروتئین یا فیبر می تواند به جلوگیری از نوسانات شدید قند خون کمک کند.

ممکن است سعی کنید مقداری خرمای خرد شده را در سالادی با عدس بریزید، یا آن را با جو یا آجیل بخورید.

خرما

اگر به‌دنبال میوه‌های جایگزین خرما هستید، سیب، گلابی، گیلاس، هلو و انواع توت‌ها منابع خوبی از فیبر و سایر مواد مغذی هستند.

خرما میوه درخت خرما است و می توانید آن را در بسیاری از خواربار فروشی ها پیدا کنید.

آنها منبعی غنی از قند و فیبر طبیعی و همچنین برخی از ریز مغذی‌های مهم از جمله کلسیم، منیزیم و پتاسیم هستند.

خرما همچنین حاوی پلی فنول است، نوعی ترکیب گیاهی که می تواند اثرات مفیدی بر سلامت شما داشته باشد.

با این حال، خوردن خرما ممکن است بهترین راه برای دریافت این مواد مغذی و ترکیبات مفید نباشد.

محتوای قند بالای آنها می تواند باعث افزایش سطح قند خون و سقوط آن شود که برای سلامتی شما خوب نیست.

جفت کردن خرما با منبع چربی، پروتئین یا فیبر می تواند واکنش قند خون را کاهش دهد.

برای برخی افراد، ممکن است بهتر باشد میوه هایی مانند سیب، گلابی، گیلاس، هلو و توت را انتخاب کنند.

در ZOE، ما می دانیم که همه بدن ها متفاوت هستند، بنابراین یک رویکرد یک اندازه مناسب برای همه برای تغذیه کار نمی کند.

با تست ZOE در خانه، می‌توانید در مورد واکنش‌های منحصربه‌فرد قند خون و چربی خون بدن خود و همچنین اینکه کدام حشرات «خوب» و «بد» در روده شما زندگی می‌کنند، بیاموزید.