جو چهارمین محصول بزرگ غلات در جهان است. جو وحشی از 10000 سال پیش توسط اجداد انسان جمع آوری و مورد استفاده قرار گرفت و در حدود 7000 سال پیش به یک محصول کشت شده تبدیل شد (Dai et al., 2012; Haas et al., 2019).
در مقایسه با سایر محصولات غلات مانند گندم، برنج و ذرت، قیمت جو دو سر پرک با تحمل بی ثمر، نمک و خشکی بیشتر مشخص می شود و به آن اجازه می دهد سازگاری محیطی و توزیع گسترده ای در سراسر جهان داشته باشد.
- بیشتر بخوانید: سعر انواع الشوفان الخام
جو برای مصارف متعددش به خوبی شناخته شده است و در حال حاضر عمدتاً به عنوان خوراک و مواد دم کردن استفاده می شود، اگرچه هنوز در برخی مناطق از جمله تبت، چین، غذای اصلی انسان است (ساکلاریو و میلونا، 2020).
- بیشتر بخوانید: what is barley soup
جو کوهستانی کاشته شده در فلات چینگهای-تبت که به طور محلی به آن چینگکه گفته می شود، از نظر عادات رشد و اجزای شیمیایی موجود در غلات منحصر به فرد است و سرشار از مواد مغذی مانند کربوهیدرات های فعال زیستی، پلی فنل ها، مواد معدنی، ویتامین ها، فنل ها، فلاونوئیدها و بتا است. گلوکان (عبادی و همکاران، 2021).
بنابراین، جو کوهستانی به عنوان یک غذای سالم بالقوه توجه زیادی را به خود جلب می کند. علاوه بر این، با درک بهتر ترکیب شیمیایی دانه جو و عملکرد آن در سلامت انسان، استفاده از قیمت جو سیاه به عنوان یک غذای سالم به شدت مورد توجه قرار گرفته است.
- منابع:
- تبلیغات: