بادام کوهی می تواند به جوان و سالم ماندن پوست شما کمک کند.
بادام حاوی طیف وسیعی از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که می تواند در مبارزه با پیری پوست مفید باشد.
این فواید زمانی آشکارتر می شود که بادام استخراج شود و به عنوان روغن استفاده شود.
نکته قابل توجه این است که بادام سرشار از ویتامین E است.
آنتی اکسیدان های مفید دیگری نیز در بادام وجود دارد، اما ویتامین E برای پوست بسیار مفید است.
رادیکالهای آزاد را که میتوانند آن درم را تحت تأثیر قرار داده و منجر به سرطان یا پیری زودرس پوست شوند، مبارزه میکند.
ویتامین E همچنین به عنوان یک ضد التهاب عمل می کند که می تواند از مشکلات پوستی مرتبط با التهاب جلوگیری کند.
بادام به تنظیم قند خون در افراد سالم کمک می کند.
مطالعات نشان داده اند که بادام در حفظ شاخص گلیسمی سالم شگفت انگیز است. شاخص گلیسمی معیاری است که می تواند سطح قند خون فرد را نشان دهد.
علیرغم اینکه آجیل با افزایش وزن مرتبط است، مطالعات اخیر خلاف این را نشان می دهد. مقدار بالای چربی های تک غیراشباع موجود در بادام می تواند با تنظیم کلسترول و قند خون به کاهش وزن کمک کند.
نه تنها این، بلکه یک مطالعه نشان میدهد که صرفاً گنجاندن بادام در رژیم غذایی میتواند افراد را برای سالمتر بودن تشویق کند.
به یک گروه مطالعه گفته شد که بادام را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.
هیچ دستور دیگری به آنها داده نشد. در پایان مطالعه مجددا مورد ارزیابی قرار گرفتند تعداد قابل توجهی از افراد مورد آزمایش تغییرات مثبت خود را در رژیم غذایی خود ایجاد کرده بودند!
سطح برخی از مواد مغذی کلیدی و ویتامینها بسیار بالاتر از مقدار مصرف مکمل بادام بود.
سه ماده مغذی موجود در بادام برای کسانی که علاقه مند به کارآمدی در تولید انرژی هستند، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این مواد مغذی منگنز، مس و ریبوفلاوین هستند.
مس و منگنز به تولید سوپراکسید دیسموتاز کمک می کند.
اطمینان از سالم ماندن میتوکندری برای حفظ عملکرد خوب سلول ها بسیار مهم است.
بدون میتوکندری، سلول های شما انرژی تولید نمی کنند و بدن شما شروع به از دست دادن توانایی خود می کند.
ریبوفلاوین (ویتامین B2) عملکرد جالبی دارد.
به پروتئین های خاصی متصل می شود که اجازه می دهد انرژی مبتنی بر اکسیژن در بدن تولید شود.
این تولید انرژی مبتنی بر اکسیژن در مناطقی مانند ریه و قلب اتفاق می افتد. در صورت کمبود ریبوفلاوین که منجر به اکسیداسیون و تشکیل رادیکال های آزاد می شود، می تواند اثر معکوس داشته باشد.
ریبوفلاوین تضمین می کند که جریان مناسبی از اکسیژن وجود دارد و می تواند به طور موثر به انرژی تبدیل شود.
با نگاهی به داده های جمع آوری شده در 20 سال گذشته، نشان داده شده است که افرادی که به طور منظم بادام می خورند، 25 درصد کمتر در معرض ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند.