شربت گیاهی سیموسپان روشی قدیمی برای استفاده از گیاهان با مزه نه چندان خوشایند به جوانان و افراد حساس در زندگی شما هستند.
آنها به تنهایی با یک قاشق خوشمزه هستند، آنها همچنین یک تقویت گیاهی را به دستور العمل های آشپزی و لیوان های مورد علاقه شما اضافه می کنند.
آن ها را در چای، دسر، نوشیدنی های حباب دار، کوکتل ها، آبجوهای ریشه دار یا بالای بستنی امتحان کنید.
شربت های خانگی را می توان با شکر یا عسل تهیه کرد. اگر با عسل، روش ترجیحی من، این شربت گیاهی تهیه شود، می تواند هر غشای دستگاه گوارشی را که با آن در تماس است بپوشاند.
چه کسی دوست ندارد یک پوشش خوب عسل روی گلو وقتی هوا سرد است؟
برای نگهداری مناسب و یک شربت پایدار در قفسه، از نسبت 1:1 (چای به عسل) استفاده کنید.
با این حال، می توانید به 2:1 یا 3:1 نیز کاهش دهید. اگر از یکی از این نسبت شیرین کننده به چای کمتر استفاده می کنید، باید شربت خود را در یخچال بگذارید و سریع از آن استفاده کنید.
همچنین می توانید مقداری تنتور برای حفظ شربت خود اضافه کنید.
شربت گیاهی خانگی معمولاً زمانی که در یخچال نگهداری میشود بین یک تا دو هفته دوام میآورد، اگرچه بسته به عوامل مختلفی مانند مواد مورد استفاده و دستور پخت خاص میتواند متفاوت باشد.
اگر از دستور العمل پیروی می کنید، مهم است که دستورالعمل ها را دقیقاً دنبال کنید، از جمله دستورالعمل های ذخیره سازی و استفاده.
علاوه بر این، توصیه می شود هنگام تهیه شربت آن را تاریخ گذاری و برچسب گذاری کنید تا از نظر فاسد شدن آن کنترل شود و پس از اتمام تاریخ، دور ریخته شود.
چگونه شربت گیاهی را در قفسه ثابت می کنید؟
پایدار کردن یک شربت گیاهی در قفسه شامل افزودن مواد نگهدارنده خاص و فرآیندهای دیگری است که تضمین می کند شربت عاری از هرگونه آلودگی یا فساد باشد.
به طور کلی، استفاده از ترکیبی از مواد نگهدارنده در پایدار کردن یک شربت گیاهی مفید است.
نگهدارنده های رایج مورد استفاده در شربت های گیاهی عبارتند از سوربات پتاسیم، بنزوئیک اسید و بنزوات سدیم.
سوربات پتاسیم به مهار رشد کپکها و مخمرها کمک میکند، ماندگاری طولانیتری ایجاد میکند و به کاهش خطر آلودگی احتمالی از باکتریها کمک میکند.
اسید بنزوئیک و بنزوات سدیم اثر ضد میکروبی متوسطی ایجاد میکنند و احتمال رشد باکتریها را کاهش میدهند.
علاوه بر این، نگه داشتن شربت در دمای ثابت نیز می تواند عمر مفید آن را افزایش دهد.
سرد کردن یا خشک کردن انجمادی دو روشی است که برای حفظ شرایط خوب شربت استفاده می شود.
در نهایت، مهم است که اطمینان حاصل شود که بسته بندی مورد استفاده برای شربت استریل و هوا است.
این باعث ایجاد محیطی می شود که برای رشد باکتری ها یا سایر آلاینده های ناخواسته ایده آل نیست.