تهیه رب گوجه جوانه بسیار متفاوت از همتایان خود است و به نظر می رسد بسیار ساده تر باشد.
با وجود اینکه تقریباً میتوانید رب گوجه فرنگی را از همه فروشگاههای بزرگ خریداری کنید، توصیه میکنم آن را در خانه با رضایت طعم و بهداشت خوب درست کنید.
آیا می توانید سس گوجه فرنگی را با مواد رب گوجه فرنگی درست کنید؟
البته که نه. همانطور که قبلاً گفتم، سس گوجهفرنگی بسیار طعمدارتر از رب گوجهفرنگی است زیرا با ادویهها و سبزیهای زیادی چاشنی میشود.
و چیزی وجود دارد که باید برای تهیه سس افسانه ای با گوجه فرنگی داشته باشید.
مانند درست کردن رب گوجه فرنگی، شما مختارید هر گوجه فرنگی را که دوست دارید برای تهیه سس انتخاب کنید.
این باید باورنکردنی ترین عنصر برای سس شما باشد زیرا نقش مهمی در ایجاد بافت های متراکم اما آبدار دارد.
زیتون از سوختن رب گوجه فرنگی جلوگیری می کند و سس را به همان اندازه که می خواهید یکدست و خوش طعم می کند.
اینها ادویه هایی هستند که برای افزایش طعم سس گوجه فرنگی و منحصر به فرد کردن آن ضروری است.
ریحان و برگ بو وجود گیاهان تازه برای برانگیختن عطر است.
درست کردن رب گوجه فرنگی بسیار ساده تر و صرفه جویی در زمان تنها با سه مرحله اصلی در اینجا است.
آنچه شما نیاز دارید این است که این مراحل ذکر شده را دنبال کنید تا همه چیز در عرض 30 دقیقه تمام شود.
گوجه فرنگی ها را خرد کنید، ساقه ها، دانه ها و همچنین پوست آن را دور بریزید تا ظاهری زیبا داشته باشید.
ابتدا گوجه فرنگی خرد شده را با دمای بالا بپزید و سپس گوجه فرنگی را با ادویه، روغن زیتون و رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و مخلوط را بجوشانید. اما به یاد داشته باشید که هر از گاهی مخلوط را هم بزنید.
نمک را دوباره تنظیم کنید، اجازه دهید مخلوط قبل از نگهداری در یخچال خنک شود تا بعدا استفاده کنید.
با نگهداری به روش انجماد می توانید تا 5 روز آن ها را نگهداری کنید.
به راحتی با انتخاب و تهیه سس گوجه فرنگی برخورد کنید.