مصرف کلوچه لاهیجان عمده به عنوان چاشنی انواع غذاهای سنتی

شکل گردویی کلوچه لاهیجان عمده محبوب‌ترین شکل‌ها شده است، اگرچه من از دوران کودکی‌ام نیز انواع کاج و قارچ‌شکل آن را به یاد دارم.

مادربزرگ من اجازه نمی‌داد هیچ تعطیلات مهمی بدون کلوچه‌ها بگذرد، بنابراین این کوکی پیش‌فرض ما در آن روز بود.

این کلوچه‌ها شیرینی پزی در قالب مخصوص (که به راحتی می توانید در آمازون تهیه کنید) پخته می شوند.

کلوچه‌ها آماده و خنک شده را با مخلوط شیر تغلیظ شده، کره و گردوی نصف شده پر می کنند و قبل از سرو با پودر قند می پوشانند.

اگر کلوچه ها خانواده داشتند، تروبوچکا (یک کلوچه به شکل شاخ) خواهر هوریشوک (یک کوکی گردویی شکل) بود.

آنها قبلاً با هم سرو می شدند، در یک کاسه بزرگ، هر دو پودر شکر و پر شده با مخلوط شیر تغلیظ شده – محبوب ترین پرکننده من.

تفاوت اصلی این دو دسر در خمیر است. در حالی که ما از شیرینی نان کوتاه برای horishky استفاده می کنیم، ما به شیرینی پف دار برای trubochky نیاز داریم.

کلوچه‌ها را سخت تر می کند و بیشتر یادآور بیسکویت های کلاسیک و ترابوکی نرم تر، مانند کانولی ایتالیایی می کند.

شیرینی جات

همانطور که متوجه شده اید، اوکراینی ها دوست دارند کوکی های خود را به روشی فانتزی شکل دهند.

من فکر می‌کنم که این موضوع مربوط به قبل است گزینه‌های کمی برای خرید کوکی‌های آماده وجود داشت، و زنان تلاش خود را برای «طراحی» دسرهای جالب برای خوشحال کردن فرزندانشان انجام می‌دادند.

کلوچه‌ها از این نظر عالی هستند که کاملاً واقع بینانه به نظر می رسند.

روی کلوچه‌ها با گاناش تیره پوشانده می شود، ساقه ها با لعاب شکلات سفید پوشانده می شود و ریشه ها در شربت خشخاش فرو می روند.

اگر قصد داشتید با بچه ها کلوچه‌ها درست کنید، این را نشانه ای در نظر بگیرید که باید.

فرآیند تزئین بیشتر از فرآیند پخت طول می کشد، اما سرگرم کننده و جذاب است.

این کلوچه‌ها که با نام رمانتیک «بال‌های فرشته» نیز شناخته می‌شوند، کلوچه‌ها سرخ‌شده و سبکی هستند که در همان ثانیه‌ای که زبانتان یکی را لمس می‌کند، در دهانتان آب می‌شود.